BSO Villa Norlandia is gevestigd in een voormalige basisschool in Rotterdam Overschie. Een fantastisch pand dat vele mogelijkheden biedt voor de kinderen uit de wijk in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. We verdelen de kinderen op leeftijd (4 t/m 6 jaar en 7+ jaar), verspreid over 7 groepen.

Op deze locatie hebben wij voorschoolse opvang en naschoolse opvang. Bij de voorschoolse opvang komen de kinderen al vroeg binnendruppelen. De tafel is gedekt voor het ontbijt. Na het ontbijt mogen de kinderen even spelen of doen we gezellig een spelletje met elkaar tot het tijd is om naar school te gaan. We brengen de kinderen lopend, met de GoCab (electrische taxifiets) of met het busje naar school. 

Na schooltijd halen wij de kinderen weer op. Dit doen wij lopend of met het busje. Bij binnenkomst gaan wij nog even spelen op het grote plein achter de school. In de voetbalkooi beginnen meteen de wedstijdjes. Op het verkeersplein staan de fietsen al klaar om in gebruik genomen te worden. De schommel hangt in de boom en op het plein staan tafels voor pingpong en andere activiteiten. Daarna is het tijd om wat lekkers te eten. Fruit en andere gezonde hapjes staan klaar voor de kinderen. Daarbij drinken wij water of thee. Na het eetmoment is het tijd voor de activiteiten als sport & spel, natuur & kunst, muziek & drama en koken & bakken. De keuze is aan de kinderen!

Sporten doen wij in de grote gymzaal of buiten op het plein. Het sportveld aan de overkant van de weg mogen wij ook gebruiken. Op donderdag gaan wij met de kinderen die daarvoor zijn ingeschreven naar zwemles. 

Met uitzondering van de feestdagen zij wij in de vakanties en op vrije dagen van de scholen gewoon de hele dag open. Voor deze dagen bedenken wij programma’s met veel verschillende activiteiten. Denk aan creatieve activiteiten of lekker koken en bakken. Of we maken uitstapjes naar bijvoorbeeld de speeltuin, het Plaswijkpark of het bos.

Bijzonder aan deze locatie
•    Verkeersplein
•    Sportmogelijkheden in gymzaal en sportveld
•    Iedereen uit de wijk welkom, niet gebonden aan een specifieke school
•    Groot buitenterrein 
•    Zwemmen onder BSO-tijd.

Fijne extra's
•    Op deze locatie kunt u een verse en gezonde maaltijd bestellen via 
      "Olivier eet Gezond"

BSO Villa Norlandia

Willem Hedaweg 3
3043 AZ Rotterdam
Tel klantendesk: 010 -213 20 27
Tel locatie: 06 - 12634916
E-mail: bsovillanorlandia@norlandia.nl

Website BSO Villa Norlandia